Horezu: O tânără a murit și alți doi au fost răniți în urma unui accident provocat de un șofer beat

Horezu: O tânără a murit și alți doi au fost răniți în urma unui accident provocat de un șofer beat

Un grav accident rutier s-a petrecut la Horezu. O fată de 19 ani a murit, în timp ce alţi doi tineri au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea, a lovit doi copaci şi s-a răsturnat.

Şoferul care a provocat accidentul era băut. Victimele au mai trecut printr-un şoc, pentru că ambulanţa care le ducea de urgenţă la spital a fost implicată într-un accident, soldat cu rănirea unui asistent medical.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporala gravă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tinerii se întorceau de la o petrecere şi se îndreptau spre casă. La volanul maşinii se afla chiar sărbătoritul, care nu a ţinut cont că băuse. Băiatul de 20 de ani a apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât trebuia şi a pierdut controlul maşinii pe drumul din Horezu.

Răniţii au fost tranportaţi de urgenţă la spital. Numai că una dintre ambulanţele ajunse la faţa locului, care a preluat două dintre victime, a fost implicată într-un accident de circulaţie.

Din impact a rezultat rănirea gravă a unui asistent medical în vârstă de 62 de ani.

Şi acesta a ajuns la spital cu picorul rupt. Şoferul autoturismului BMW a fost testat cu aparatul etilotest care a stabilit o alcoolemie de 0,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)