Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, invitat la cină de alegători ai lui Trump. Cum a decurs întâlnirea (FOTO)

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, invitat la cină de alegători ai lui Trump. Cum a decurs întâlnirea (FOTO)
foto: Mirror

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook,a lansat o campanie prin care și-a propus să organizeze întâlniri cu democrații americani care au votat cu Donald Trup, cu scopul de a purta discuții cu ei și a înțelege mai bine argumentele lor care i-au îndemnat să facă această alegere. Zuckerberg a anunțat în luna ianuarie că va vizita 50 de state pentru a atinge obiectivele acestei campanii.

Astfel, printre norocoșii care l-au cunoscut pe programatorul american se numără și cetățeanul Daniel Moore, din Newton Falls, Ohio. Cu doar 15 minute înainte să se așeze la masă împreună cu familia, Daniel a avut parte de o mare surpriză din partea lui Mark. Acesta a venit chiar la el acasă și au luat masa împreună, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost ales de echipa lui Mark Zuckerberg pentru o întâlnire cu acesta, însă nu i s-a spus exact cine îi va face o vizită, ci doar că va avea ca oaspete un „foarte puternic filantrop din California, iar 90% din americani îi folosesc produsul“.

Daniel Moore a postat o fotografie cu Mark pe pagina sa de Facebook, alături de mesajul„Îţi mulţumesc mult că ai trecut pe la noi, Mark. Eşti un om de ispravă. Mulţumesc pentru că eşti tu şi pentru tot ce faci“.

De asemenea, și Mark Zuckerberg a postat o fotografie cu gazda și familia sa.„Tocmai am ajuns în Ohio. Le mulţumesc lui Dan şi Lisa Moore pentru că m-au primit în casa lor şi pentru o cina minunată.“, a scris CEO-ul Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`