Donald Trump făcut "cu ou și oțet" de Bruce Springsteen: Artistul îl numește escroc în cel mai nou cântec al său (VIDEO)

Donald Trump făcut "cu ou și oțet" de Bruce Springsteen: Artistul îl numește escroc în cel mai nou cântec al său (VIDEO)
Foto: nme.com

Bruce Springsteen îl numește „escroc” pe președintele american, Donald Trump, într-un cântec contestatar, lansat miercuri, potrivit Libertatea.

Piesa se numește ‘That’s What Makes Us Great’ (‘Este ceea ce ne face măreți’) și a fost scrisă de Joe Grushecky, un bun prieten cu care Springsteen a mai colaborat în trecut.

Versurile cântecului fac trimitere la sloganul lui Donal Trump din campania electorală, „Make America Great Again”.

„Nu te lăuda în fața mea că nu ai citit niciodată o carte. Nu am niciodată încredere într-un escroc”, cântă Bruce Springsteen, într-o aluzie clară la miliardarul republican.

Springsteen și Grushecky cântă apoi refrenul împreună: „Dragostea poate veni la capătul urii. Știu că este adevărat. Este ceea ce ne face măreți”.

Donald Trump făcut "cu ou și oțet" de Bruce Springsteen: Artistul îl numește escroc în cel mai nou cântec al său

#DIRECT_ONE_2fp16w#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!



Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`