Accident teribil în Argeș: O mașină a intrat în plin într-un grup de angajați ai unei fabrici. O femeie a murit pe loc (FOTO, VIDEO)

Accident teribil în Argeș: O mașină a intrat în plin într-un grup de angajați ai unei fabrici. O femeie a murit pe loc (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Potrivit reprezentanților SMURD, citați de Digi 24, șapte persoane ar fi fost rănite în accidentul din Argeș.

Accident grav în județul Argeș. Un șofer în vârstă de 22 de ani a făcut mai multe manevre periculoase cu mașina pe care o conducea și a intrat într-un grup de oameni, informeazăjurnaluldearges.ro.

Totul s-a întâmplat joi dimineață în curtea fabricii de cablaje auto Leoni de la Bascov, victimele fiind angajați ai fabricii și aflându-se în acel moment în pauza de masă, într-un spațiu special amenajat.

În urma impactului, o femeie de naționalitate sârbăa fost ucisă pe loc, iar alte cinci persoane au fost grav rănite și transportate la Spitalul Județean Argeș.

Șoferul nu a pățit nimic și a fost preluat de oamenii legii și dus la audieri. Potrivit Mediafax, acesta le-ar fi spus polițiștilor că este angajat al companiei și că venise să aducă ceva la firmă, iar la plecare a accelerat prea tare și a pierdut controlul asupra mașinii.Conform Digi 24,tânărul ar fi fost concediat de la societatea comercială.

Accident teribil în Argeș: O mașină a intrat în plin într-un grup de angajați ai unei fabrici. O femeie a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite

#DIRECT_ONE_x45qgl#

Accident în Argeș

#DIRECT_ONE_owqfvd#

Foto:jurnaluldearges.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`