NEPOTISM LA CASA ALBĂ! Ginerele lui Trump, la conducerea unui departament care are atribuții în reformarea guvernului federal

NEPOTISM LA CASA ALBĂ! Ginerele lui Trump, la conducerea unui departament care are atribuții în reformarea guvernului federal
Foto: Business Insider

Președintele american Donald Trump plănuiește să-l numească pe ginerele său, Jared Kushner, la conducerea Biroului Casei Albe pentru Inovație Americană, informează The Washington Post.

Jared Kushner, care este căsătorit cu fiica cea mare a liderului de la Casa Albă, Ivanka Trump, este deja consilier superior al liderului american. Biroul pe care acesta îl va conduce va avea în atribuții reformarea guvernului federal și îndeplinirea unor promisiuni-cheie din timpul campaniei electorale a lui Trump, printre care reformarea sistemului de ajutor pentru veterani și lupta împotriva dependenței de opiacee.

Din noul departament, care va funcționa în aripa de vest a Casei Albe și va fi subordonat direct lui Donald Trump, vor face parte foști directori executivi din domeniul afacerilor.

Potrivit The Washington Post, noul departament va pune un accent deosebit pe tehnologie și informații și lucrează, printre alții, cu directorul general al Apple, fondatorul Microsoft, Bill Gates, președintele Salesforce, Marc Benioff, și fondatorul și directorul general al Tesla, Elon Musk.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`