Gafă de proporții a lui Donald Trump, dezvăluită de Jean Claude Juncker: A vorbit cu Donald Tusk la telefon și a crezut că sunt eu

Gafă de proporții a lui Donald Trump, dezvăluită de Jean Claude Juncker: A vorbit cu Donald Tusk la telefon și a crezut că sunt eu
Foto: express.co.uk

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker își exprimă îngrijorarea cu privire la atitudinea față de Europa a lui Donald Trump. Mai mult, șeful executivului european susține că liderul de la Casa Albă nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă în Europa și dezvăluie o gafă de proporții pe care a făcut-o Trump în timpul unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu el, inforează Agerpres.

„Încearcă să aranjeze, însă el are alte priorități. Apropo, el nu înțelege nimic despre Europa. A vorbit cu Tusk (Donald Tusk, președintele Consiliului European – n.r.) la telefon și a crezut că sunt eu”, a dezvăluit Jean Claude Juncker.

Într-un interviu publicat vineri în Financial Times, Juncker a calificat drept „deranjant'”și „surprinzător” entuziasmul lui Trump în legătură cu ieșirea Marii Britanii din UE și a subliniat că o destrămare a blocului comunitar ar putea duce chiar la un război în Balcanii de Vest.

„Dacă le lăsăm singure, aceste țări – Bosnia-Herțegovina, Republica Sârbă, Macedonia, Albania – vor intra din nou în război”, a declarat Juncker, adăugând că președintele american nu cunoaște istoria complicată a Europei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`