Momentele dinaintea CRIMEI: Avocatul din Iași care a provocat un accident rutier mortal, filmat cum părăsește MORT DE BEAT restaurantul în care a petrecut (FOTO, VIDEO)

Momentele dinaintea CRIMEI: Avocatul din Iași care a provocat un accident rutier mortal, filmat cum părăsește MORT DE BEAT restaurantul în care a petrecut (FOTO, VIDEO)

Victor Ion Axinte este numele unui avocat de 27 de ani din Iași care marți noaptea a provocat un accident rutier ce a șocat tot Iașul. Având o alcoolemie de 1,95, tânărul s-a urcat la volan și a lovit în timp ce conducea în mare viteză un alt vehicul ce staționa regulamentar la semafor proiectându-l într-un taxi.

Șoferul vehicului izbit de avocat a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta, o tânără, este în stare foarte gravă, jurnaliștii locali afirmând că deja a intrat în moarte cerebrală, iar șansele să își revină sunt extrem de scăzute. Alte 2 persoane au mai fost rănite în urma accidentului.

Imagini din momentul accidentului mortal

#DIRECT_ONE_687zlk#

Victor Axinte însă a scăpat fără răni grave, dar medicii i-au găsit acestuia o alcoolemie de 1,95 mg/l alcool pur în sânge, iar la a doua testare 1,85 mg/l alcool pur în sânge.

De altfel, jurnaliștii de la "Ziarul de Iași" au prezentat imaginile de pe camerele de supraveghere de la restaurantul „La Cumătru“ unde a băut avocatul. Pe înregistrarea se vede cum avocatul abia se mai ține pe picioare când părăsește localul, iar după o discuție cu prietena sa, care e posibil să fi încercat să îl convingă să nu conducă în starea în care se afla, acesta se urcă totuși la volan și pleacă. La câteva minute avea să aibă loc tragicul accident rutier.

Avocatul Victor Ion Axinte în timp ce părăsește mort de beat restaurantul în care a petrecut

#DIRECT_ONE_vzvblz#

Judecatorii Curții de Apel Iași au emis joi mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele avocatului. Tânărul de 27 de ani, avocat stagiar în Baroul Iași, este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:17 - Deficitul bugetar a urcat la 5,44% din PIB după primele nouă luni din 2024. Datele Ministerului Finanțelor despre cheltuielile statului
22:06 - Tinerii, tot mai greu de convins să își păstreze locul de muncă. „Vin o zi, două și realizează că nu e pentru ei”
22:05 - Ce a declarat ÎPS Teodosie privind petrecerile de Halloween. Ce păcat săvârșesc cei care merg la aceste evenimente: „Primesc amăgire și întuneric acolo”
22:03 - Iulian Paraschiv: Președintele de care România are nevoie este un președinte care să asigure parcursul european, să asigure un plan pentru România și un echilibru la guvernare, între partide și societatea românească (VIDEO)
21:57 - Șoșoacă invocă un scenariu în care pretinde că poate ajunge președinte interimar al României: „Cu candidatura mea la Senat e șah mat” (VIDEO)
21:34 - Când ar putea renunța România la ora de iarnă? Mai multe state au renunțat la acest sistem
21:30 - Diana Șoșoacă a anunțat planul în cazul în care nu va reuși să fie pe listă la prezidențiale: Oamenii noștri, șoșocarii vor scrie pe buletin numele meu si mă vor vota pe mine / La un anumit număr de voturi se anulează alegerile (VIDEO)
21:20 - Tot mai mulți români renunță la a mai ține banii în casă. Unde preferă să-și păstreze economiile
21:08 - Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: ‘nu ți-e rușine?’” (VIDEO)
21:02 - Care este motivul pentru care Polonia refuză să ofere Ucrainei armele cumpărate din Coreea de Sud: „Aceste arme trebuie să servească securităţii şi apărării Poloniei”