S-A DECIS! Marea Britanie va declanșa Brexitul la 29 martie

S-A DECIS! Marea Britanie va declanșa Brexitul la 29 martie

Se apropie cu pași repezi ieșirea Marii Britanii din UE. Premierul Theresa May va adresa o scrisoare Uniunii Europene la 29 martie prin intermediul căreia va anunța oficial retragerea Marii Britanii din blocul comunitar.

Reprezentantul permanent al Marii Britanii la Bruxelles a informat în această dimineață Uniunea Europeană că Marea Britanie va activa articolul 50 la 29 martie, a declarat purtătorul de cuvânt Downing Street într-un briefing de presă, scrie RT.

După ce scrisoarea lui May va ajunge la Bruxelles, începe numărătoarea inversă. Procesul de ieșire din blocul comunitar va dura 2 ani, timp în care se vor purta negocieri privind aspectele financiare și libera circulație.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Ministrul Veștea (PNL), întrebat dacă se menține coaliția cu PSD și după alegeri: „Eu sunt născut în aceeași zi cu Nostradamus și nu sunt în măsură să vă dau o astfel de soluție. Românii decid” (VIDEO)
22:30 - Arafat, despre ploile torențiale: Consecințele de până acum nu sunt grave / Deja în județul Galați avem 3.500 de persoane evacuate. Vreo 260 au refuzat evacuarea și fac asta pe propria răspundere (VIDEO)
22:07 - Ministrul Mircea Fechet: Debitul Dunării nu are o creștere care să ne surprindă / Galațiul rămâne sub cod roșu / Am mers mai bine de 1000 de km să mă asigur că autoritățile sunt pregătite (VIDEO)
21:45 - Cum răspunde ANM criticilor că a exagerat cu avertismentele privind furtuna. Georgescu: S-a ținut cont de toate fenomenele meteo. Maximele termice vor în unele zone cu 15 grade mai scăzute (VIDEO)
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut