Jocul ucigaş BALENA ALBASTRĂ a ajuns la Alba Iulia: Enigma fetei LEGATE LA OCHI care stă nemişcată pe o bancă (FOTO)

Jocul ucigaş BALENA ALBASTRĂ a ajuns la Alba Iulia: Enigma fetei LEGATE LA OCHI care stă nemişcată pe o bancă (FOTO)

Fotografia unei fete legate la ochi, care stătea pe o bancă din centrul oraşului Alba Iulia, provoacă controverse pe internet. Tânăra era tăcută, fără nicio reacţie faţă de cei din jur şi nu răspundea la întrebări. Unii dintre internauţi cred că ar putea fi vorba despre o probă din jocul „Blue whale” sau „Balena albastră”, cunoscut şi sub numele de „jocul morţii”, relatează Adevărul.

Autoarea fotografiei, cunoscuta vloggeriță Anne-Marie Chelariu (Vlogul de Marți), spune că s-a apropiat de tânără şi a întrebat-o ce face.
”Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK şi dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aştept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”, a scris Anne-Marie pe Facebook. ”Am simţit tristeţe/dezamăgire, când m-am apropiat”, a adăugat ea.

Un mortor ocular povesteşte că fata a refuzat să vorbească și când polițiștii au ajuns la fața locului. Doar când aceștia au vrut să o ridice și să o ducă la secție, s-a dezlegat la ochi și a a luat-o prin parcare, dispărând din vizorul tuturor.

Mulţi dintre cei care au comentat fotografia spun că ar putea fi vorba despre jocul ”Balena Albastră” sau ”jocul morţii”, care a provocat sinuciderea a peste 130 de adolescenţi în ţări din fostul spaţiu sovietic. Doi tineri s-ar fi sinucis din cauza acestui joc şi în Republica Moldova. Jocul constă în îndeplinirea a 50 de misiuni, ultima fiind sinuciderea.

CITEȘTE ȘIBALENA ALBASTRĂ: Un român a intrat în JOCUL MORȚII, sub acoperire. Iată ce a aflat!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)