Scandal în plenul Parlamentului la "Ora premierului": Liviu Dragnea i-a tăiat microfonul Ralucăi Turcan, iar deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a fost acuzat că a înjurat grupul USR (VIDEO)

Scandal în plenul Parlamentului la "Ora premierului": Liviu Dragnea i-a tăiat microfonul Ralucăi Turcan, iar deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a fost acuzat că a înjurat grupul USR (VIDEO)

Circ în Parlament la "Ora Premierului". Parlamentarii s-au certat între ei după ce Sorin Grindeanu a fost chemat să dea explicații în fața legislativului. Liviu Dragnea i-a tăiat microfonul șefei PNL, Raluca Turcan. În plus, un deputat USR i-a cerut lui Dragnea să îl evacueze pe Nicolae Bacalbașa, după ce acesta a injurat în sală.

Președintele PNL acuza în momentul închiderii microfonului că banii adoptați pentru investiții prin ordonanță de urgență a guvernului se vor duce în "în Teleorman la dragnea, la mamaia la psd și la câțiva favoriți ai doamnei foste primar (nr. Olguța Vasilescu)".

"Ați spus ce aveați de spus", a replicat Liviu Dragnea, după ce i-a tăiat microfonul pe motiv că timpul acordat liberalilor pentru dezbatere a expirat.

Scandal în plenul Parlamentului la "Ora premierului": Liviu Dragnea i-a tăiat microfonul Ralucăi Turcan, iar deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a fost acuzat că a înjurat grupul USR

#DIRECT_ONE_gblkl1#

Un alt moment tensionat a avut loc în timpul discursului grupului parlamentar al USR.

"Sunteți obligați să chemați la ordine deputații care proferează injurii, mă refer aici nominal la domnul Bacalbașa care cred că exagerează deja. Suntem toți amuzați dar e Parlamentul României aici", a spus la microfon un parlamentar USR.

"Domnule deputat Bacalbașa, v-aș ruga să luați loc în bănci, să fiți mai calm, așteptați totuși să dăm dreptul USR să vorbească", a afirmat Liviu Dragnea, lucru care nu l-a calmat pe Nicolae Bacalbașa care a țipat "Degeaba".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră