Victor Ponta, atac adresa Laurei Codruța Kovesi: DNA trebuie apărată de erorile și egocentrismul propriei conduceri

Victor Ponta, atac adresa Laurei Codruța Kovesi: DNA trebuie apărată de erorile și egocentrismul propriei conduceri
Foto: evz.ro

Fostul premier Victor Ponta lansează un atac la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, în contextul apariției motivării deciziei Curții Constituționale privind modul în care DNA a început anchetarea membrilor Guvernului pentru OUG 13. Într-o postare pe Facebook, fostul lider al PSD susține că DNA trebuie apărată de ”erorile și egocentrismul propriei conduceri”.

”În urmă cu ceva timp când au apărut în presă înregistrările cu Procurorul Negulescu de la DNA Ploiești (limbaj și acțiuni de cercetare abuzivă și crimă organizată pur și simplu ) conducerea centrală a DNA a spus că acesta face parte "dintr-o unitate performantă"!!! Nicio critică și nicio sancțiune – dacă nu își înainta singur demisia și acum era felicitat la Bilanțurile festive!

Azi a fost publicată decizia CCR care spune clar că toată cercetarea penală a membrilor Guvernului în cazul Ordonanței 13 este un abuz și o încălcare a practicilor constituționale și legale – reacția conducerii DNA este aceea că îl promovează pe procurorul de caz în Colegiul de Conducere!!! Ca premiu pentru "mărețele realizări"!

În Raportul Departamentului de Stat al SUA se vorbește clar despre abuzuri și erori grave în dosarele instrumentate contra Alinei Bica și Olguței Vasilescu – conducerea DNA ( altfel mai iubitoare de SUA decât de România) tace chitic – bine că nu a zis și de cei de la Washington că sunt penali!
Cred că mitingurile săptămânale de apărare a DNA sunt justificate – trebuie apărat DNA de erorile și egocentrismul propriei conduceri!”, a scris Victor Ponta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`