Blestemul BALENEI albastre: Un tânăr de 20 ani a căzut în gol de la etajul 14! (VIDEO)

Blestemul BALENEI albastre: Un tânăr de 20 ani a căzut în gol de la etajul 14! (VIDEO)

O nouă tragedie cu multe necunoscute la Chișinău: un tânăr de 20 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etaj, vineri seară, relatează Publika.

Potrivit poliţiei, tânărul originar din raionul Soroca, ar fi sărit dintr-un balcon comun situat la etajul 14 al unui bloc din sectorul Botanica. Tânărul nu locuia în municipiul Chişinău.

Cauza preliminară pare suicidul, însă asupra victinei nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Poliţia urmează să investigheze cazul pentru a elucida toate necunoscutele morții şi a afla care au fost motivele care l-au determenat pe tânăr să recurgă la acest gest.

Moldova este încă sub stare de șoc după ce cu doar câteva zile în urmă alți doi tineri s-au sinucis, aruncându-se de la etajul 18 al unui bloc din Chișinău. Sinuciderile tinerilor din ultima vreme sunt puse pe seama jocului virtual rusesc Balena Albastră care îndeamnă la violență asupra propriei persoane.

Un joc subtil, psihologic, murdar în care o minte neantrenată suficient de viață se poate pierde cu ușurință.

Dumnezeu să îi odihnească!, pentru că nicio balenă nu le poate fi de ajutor pe mai departe…

Sinucideră la Chișinău: Balena albastră lovește iar Moldova?

#DIRECT_ONE_znnu7l#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC