Dacia Sandero a fost luată la bani mărunți de britanici (VIDEO)

Dacia Sandero a fost luată la bani mărunți de britanici (VIDEO)
Foto: Captură Video

Britanicii din cadrul emisiunii WhatCar? au luat la bani mărunți Dacia Sandero facelift, noua apariție Dacia. Aceștia au efectuat un test pentru a evalua cât de bine se descurcă mașina, declarându-se impresionați.

Dacia Sandero este cea mai ieftină mașină nouă pe care o poți cumpăra în UK. Aceasta se află în competiție cu mașini precum Ford Fiesta și Wolkswagen Polo, dar este o mașină puternică și mult mai ieftină, comparativ cu altele de același tip, informează AutoBild.

Dacia Sandero a fost luată la bani mărunți de britanici (VIDEO)

#DIRECT_ONE_92kqlm#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)