Cu ce sume fabuloase de bani s-au ales fostele soții ale lui Donald Trump după divorțul de acesta (FOTO)

Cu ce sume fabuloase de bani s-au ales fostele soții ale lui Donald Trump după divorțul de acesta (FOTO)
foto: Q Magazine

Președintele Statelor Unite ale Americii este căsătorit cu Melania Trump (46 de ani), pe care a cunoscut-o pe vremea când aceasta era fotomodel. Însă, Melania nu este singura femeie cu care Trump a fost căsătorit.

Liderul SUA a avut relații îndelungate și cu fostele soții, Ivana Trump și Maria Maples.

Ivana Trump (68 de ani) este prima soție a lui Trump. Aceasta l-a întâlnit pe actualul președinte american în New York și s-au căsătorit pe 7 aprilie 1977 devenind unul dintre cele mai cunoscute cupluri din SUA. Cei doi foști soți au împreună trei copii: Donald John Jr. Icanka Marie și Eric Frederick. Au fost căsătoriți timp de 14 ani, dar în cele din urmă, au decis să se despartă, potrivit Daily Mail.

Potrivit zvonurilor, Donald Trump ar fi obișnuit să plece cu zilele de acasă pentru a-și petrece cât mai mult timp cu fotomodelul Maria Maples.

În urma divorțului de prima soție, Ivana s-a ales cu 14 milioane de dolari, un apartament în Trump Plaza, o clădire cu 45 de camere, acces pe plaja Palm din Florida și un club privat.

Maria Maples (53 de ani) este cea de-a doua soție a președintelui. Aceasta era pasionată de modelling și actorie și chiar a jucat într-un film bazat pe un roman de-al lui Stephen King. Cei doi s-au cunoscutpe când ea avea doar 26 de ani și s-au căsătorit în 1993. Au trăit momente frumoase împreună, au apărut pe primele pagini ale ziarelor o perioadă îndelungată de timp, dar au decis să se despartă în 1997 și să pună capăt căsniciei în 1999.

După despărțire, Maria a lansat un album muzical și a scos o carte. S-a ales cu două milioane de dolari în urma divorțului, iar averea ei din prezent este estimată pe la 30 de milioane de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`