Scandal monstru între Radu BANCIU și Traian BĂSESCU: "DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe" / "Conştiinţa Naţională s-a transformat!" (FOTO, VIDEO)

Scandal monstru între Radu BANCIU și Traian BĂSESCU: "DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe" / "Conştiinţa Naţională s-a transformat!" (FOTO, VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre decizia Curții Constituționale care a sesizat un conflict juridic de natură constituțională între DNA și Guvern pe seama anchetei penale de emitere a ordonanței de urgență numărul 13. Cu această ocazie, Banciu a dat exemplul unui om politic care atacă acum DNA în acest context și anume Traian Băsescu, afirmând că acesta nu are acest drept, doarece e implicat direct deoarece "DNA i-a atacat toată familia" și că oricum nu mai are nicio autoritate fiind "doar senator".

"Magistrații de la Curtea Constituțională susțin că o putere a statului,puterea judecătoarea, a încălcat o altă putere a statului, cea executivă, ceea ce nu este corect. De aici și potopul de amenințări, de acuzații, care au urmat. I-ați auzit pe oamenii politici, chiar și nea Traian astăzi virulent. Îmi pare că nu i-a ajuns emisiunea de ieri, astăzi a turuit pe baza acestui subiect, deși încă odată, nu cred că pe cineva poate să intereseze foarte mult această sporovăială.

Să îl luăm pe Traian Băsescu de exemplu că îl făcusem mai devreme părtaș. El este implicat direct în sensul că DNA i-a atacat toată familia. I-a pus practic toate nemurile cu botul pe labe. Sigur că el acuma atacă toate instituții astea sau mai exact spus imediat cum are ocazia încearcă să le dea ălora la gioale.

El le dă la gioale din ce calitate? Din calitate de membru de partid într-un partid care este în coada Parlamentului. Deci el nu mai reprezintă nicio autoritate. În calitate de senator, atenție acum în Senat, știe și nea Traian, găsesți aproape orice", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Traian Băsescu: "DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe"

#DIRECT_ONE_nf9iks#

Replica lui Traian Băsescu nu s-a lăsat așteptată, acesta reacționând pe Facebook El susţine că Radu Banciu, "ca să-şi confirme deplinul ataşament faţă de Klemm, “limbacul”, lansează şi un atac de tip Gâdea TV la adresa familiei mele".

Dacă vrei, poţi.

“Conştiinţa Naţională” de la B1 s-a transformat, mai nou, în “limbac frenetic” al lui Hans Klemm. Şi ca să-şi confirme deplinul ataşament faţă de Klemm, “limbacul” lansează şi un atac de tip Gâdea TV la adresa familiei mele.

Măi “Conştiinţă Naţională“ de la B1, dacă tot ai ajuns ceva mai jos decât Mircea Badea şi Mihai Gâdea ca jurnalist, n-ai vrea tu să nu te mai legi de familia mea care nu face politică?
Ce zici, “limbacule frenetic”, ai putea redeveni jurnalist? Eu cred că dacă vrei, poţi.

PS-dacă ai ceva de spus, îmi spui mie, Domnule Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`