Donald Trump a devenit ținta glumelor din nou! A fost aspru taxat după ce a lansat o informație falsă despre un atac din Suedia (VIDEO-FOTO)

Donald Trump a devenit ținta glumelor din nou! A fost aspru taxat după ce a lansat o informație falsă despre un atac din Suedia (VIDEO-FOTO)
Foto: theodysseyonline.com

Președintele american, Donald Trump a devenit ținta glumelor pe internet după ce sâmbătă a furnizat o informație falsă la mitingul său dein Florida, conform căreia Suedia a fost vizată de un atac terorist cu o seară mai devreme, potrivit News.ro.

Trump a inclus Suedia în orașele europene care s-a confruntat cu atacuri teroriste în ultimii doi.

Donald Trump a devenit ținta glumelor din nou! A fost aspru taxat după ce a lansat o informație falsă despre un atac din Suedia

#DIRECT_ONE_by7cfg#

După ce a anunţat că Administrația prezidențială a SUA intenţionează să îşi reia eforturile pentru a restricţiona imigraţia, președintele american a evocat o serie de țări și orașe europene care după părerea sa demonstrează pericolele primirii de imigranți, în special de refugiați.

“Priviţi ce se întâmplă în Germania, priviţi ce s-a întâmplat azi-noapte în Suedia”, a spus Trump mulţimii strânse.

“Suedia. Cine ar fi crezut acest lucru? Suedia”, a adăugat el.

“Au preluat un număr mare (de imigranţi – n.r.). Au probleme cum nu au crezut vreodată posibil”, a subliniat liderul de la Casa Albă.

Declarațiile ulterioare au demonstrat că Trump făcea referire la orașele europene care s-au confruntat cu atacuri teroriste în ultimii doi ani.

“Uitaţi-vă la ce se întâmplă la Bruxelles. Uitaţi-vă la ce se întâmplă în toată lumea. Uitaţi-vă la Nisa. Uitaţi-vă la Paris”, a afirmat el.

Politicienii suedezi, poliția din statul nordic, precum și utilizatorii de pe Twitter au atras atenția că nu au avut loc niciun atac cu o seara înainte așa cum a declarat președintele american.

Fostul premier suedez Carl Bildt a scris pe Twitter, după discursul noului preşedinte american: „Suedia? Atac terorist? Ce a fumat? Întrebările abundă”.

Pe Twitter a devenit deja viral codul #lastnightinsweden, unde oamenii glumesc pe seama declaraţiilor lui Trump.

Unii declară în glumă că Trump se referă la un furt masiv de chifteluțe suedeze, sau la faptul că a fost deschisă po conservă de hering.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`