Theodor Paleologu, la ieșirea de la DNA: Am fost invitat într-o chestiune în care nu am informații, finanțarea campaniei de la locale din 2012 (VIDEO)

Theodor Paleologu, la ieșirea de la DNA: Am fost invitat într-o chestiune în care nu am informații, finanțarea campaniei de la locale din 2012 (VIDEO)

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a declarat vineri, la ieșirea de la DNA, că a fost audiat întru-un dosar legat de finanțarea campaniei electorale din anul 2012.

„Sunt puțin decepționat pentru că mă așteptam să mă întrebe de chestiuni legate de ministerul Culturii.

Am fost invitat într-o chestiune în care nu am informații, finanațarea campaniei de la locale din 2012, e vorba de campania mea, la Sectorul 1, la primărie.

Am spus că nu am avut nicio tangență cu finanțarea campaniei, nici nu știu cine a fost mandatarul financiar. Nu mi-a fost comunicată nicio suspiciune. Am spus ce știu.

Eu niciodată, în afară de campania mea de anul trecut în care am semnat personal toate ordinele de plată, nu e o chestiune în care m-am implicat. Este responsabilitatea mandatarului finanaciar și a organizației locale care se ocupă de campanie.

Măsura cea mai sigură de precauție este candidatura independentă din 2016, atunci pot da socoteală de fiecare leu pe care l-am cheltuit”, a declarat Paleologu.

Theodor Paleologu, la ieșirea de la DNA: Am fost invitat într-o chestiune în care nu am informații, finanțarea campaniei de la locale din 2012

#DIRECT_ONE_nhef0c#

Acesta a menționat că bănuiește că este vorba despre un dosar al Elenei Udrea.

Totodată, Paleologu i-a criticat pe Călin Popescu Tăiceanu, Liviu Dragnea și Victor Ponta pentru afirmațiile conform cărora DNA ar fi ca securitatea anilor 50.

”Se spune foarte adesea că DNA este o instituție teroristă ca în anii 50. Domnii Tăriceanu, Dragnea, Ponta au tot spus că DNA este ca securitatea anilor 50. Tatăl meu a fost anchetat de securitate în anii 50 și vă asigura că nu este absolut niciun fel de asemănare. Această asemănare este o minciună nerușinată în partea celor care fac asemenea afirmații”, a spus Paleologu.

Întrebat dacă vrea să fie martor în alte dosare, Paleologu a dat următorul răspus: ”Abia aștept”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`