Așa tată, așa fiică: Ivanka Trump nu și-a putut dezlipi ochii de pe Justin Trudeau, FRUMOSUL premier al Canadei (FOTO)

Așa tată, așa fiică: Ivanka Trump nu și-a putut dezlipi ochii de pe Justin Trudeau, FRUMOSUL premier al Canadei (FOTO)
Foto: Khaleejtimes

Fiica lui Donald Trump, Ivanka a fost în prim-planul întâlnirii avute luni de tatăl său și premierul Canadei Justin Trudeau cu femei de afaceri din ambele țări, anunță Khaleejtimes.

Ivanka a stat chiar lângă premierul în vârstă de 45 ani, în cabinetul de la Casa Albă, și a luat cuvântul imediat după cei doi lideri de stat.

Din imaginile de la întâlnire, se poate observa cum Ivanka pur și simplu nu și-a putut dezlipi ochii de pe Justin Trudeau. Iată dovada!

Ivanka Trump a postat imagini cu ea în Biroul Oval.

Prima fiică a Americii a postat imagini pe conturile sale de Twitter, Instagram și Facebook cu mesajul, "O discuție grozavă cu doi lideri ai lumii despre importanța femeii de a avea un lo0c la masă!"

Intervenția Ivankăi a ridicat, din nou, întrebări cu privire la modul în care familia Trump își separă afacerile de rolul politic.

Trump este primul președinte contemporan care refuză să se disocieze de propriile afaceri, alegând în schimb să-și delege fiul să se ocupe de companiile deținute. Fiica sa are de asemenea interese majore în zona afacerilor, devenind ținta preferată a celor ce supraveghează etica de la Casa Albă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`