Numită miercuri de Grindeanu și DEMISĂ joi: Vicepreședintele ANSVSA, acuzată de DNA că a luat mită de 19 ori!

Numită miercuri de Grindeanu și DEMISĂ joi: Vicepreședintele ANSVSA, acuzată de DNA că a luat mită de 19 ori!

Numire halucinantă făcută de premierul Sorin Grindeanu: Ionica Sfetcu a ajuns miercuri, după publicarea deciziei în Monitorul Oficial, vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, informează Mediafax.

Ionica Sfetcu a fost inspector în cadrul Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, poziție din care a fost trimisă în judecată de DNA în 2015 pentru că, alături de mai mulți colegi, lua bani de la supermaketuri. DNA o acuză pe Ionica Sfetcu de luare de mita în nu mai puțin de 19 ocazii diferite! Iar dosarul său aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti are termen pe 7 martie.

Cum incompatibilitatea cu funcția obținută era clară și dacă supraviețuia OUG 13, premierul a luat decizia în cursul zilei de joi, la nici o zi după numire, să o elibereze pe Ionica Sfetcu din funcția de vicepresedinte a ANSVSA.

Decizia a fost anunțată într-un comunicat al Guvernului, fără a se preciza motivele demiterii, dar e de presupus că CV-ul întocmit deDNA nu i-a purtat noroc doamnei Ionica.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`