Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu și actualul guvern au susținerea mea totală. Teoretic nu avem probleme la moțiunea de cenzură (VIDEO)

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu și actualul guvern au susținerea mea totală. Teoretic nu avem probleme la moțiunea de cenzură (VIDEO)

Liviu Dragnea a susținut luni o scurtă declarație de presă la finalul unui ședințe de urgență organizată la partid, întâlnire la care a participat și premierul Sorin Grindeanu și ministrul Justiției Florin Iordache. Președintele PSD a afirmat după ședință că premierul și întreg guvernul se bucură în continuare de sprijin total.

"Au avut intervenții câțiva colegi care și-au exprimat susținerea totală pentru continuarea guvernării. Ceea ce era important și pentru premier să afle.

Teoretic nu avem probleme la moțiunea de cenzură. Au spus și colegii, cum au spus și președinteți de organizații, crește nervozitatea în rândul membrilor și simpatizanților pentru că în opinia lor după ce ordonanța a fost abrogată dar protestele continuă, înseamnă că asistăm la altceva, de fapt un proteste politic după alegeri care s-au desfășurat în mod corect.

O să vedem ce se întâmpla în zilele urmatoare, guvernul nu are de ce să fie demisioneze. A stabilit primul-ministru împreună cu ministrul Iordache că după ce pică moțiunea de cenzură amândoi vor avea o discuție și va stabili premierul ce trebuie să se întâmple", a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Drangea: Sorin Grideanu și actualul guvern au susținerea mea totală. Teoretic nu avem probleme la moțiunea de cenzură

#DIRECT_ONE_exr8y0#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`