Grupul parlamentar al PSD mai pierde un membru: Senatoarea PSD Sorina Pinta a anunțat că renunță la funcție

Grupul parlamentar al PSD mai pierde un membru: Senatoarea PSD Sorina Pinta a anunțat că renunță la funcție
Foto: Gazeta de Maramures

PSD se confruntă în această perioadă cu o serie de demisii din partid ca urmare a deciziei guvernului de a da ordonanță de urgență privind modificarea Codului Penal, măsura ce a dus la proteste de stradă în toată țară cu sute de mii de oameni.

Vineri, pe lângă doi primari din țară, și senatoarea Sorina Pinta a anunțat că demisionează din funcția parlamentară, dar fără a menționa că motivul demisiei este legat de protestele din ultima perioadă. Aceasta a afirmat că va prelua funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

"Recunosc ca nu a fost o decizie usoara, iar in hotararea mea m-am consultat in primul rand cu membrii familiei, carora doresc sa le multumesc inca o data ca mi-au fost alaturi in tot acest timp(…) Optez pentru functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta 'Dr. Constantin Opris' Baia Mare, pozitie care imi permite sa ajut mai mult Maramuresul si maramuresenii si imi confera posibilitatea de a continua proiectele mari demarate la nivelul unitatii medicale, renuntand la calitatea de senator al Romaniei", a precizat Sorina Pintea, conform hotnews.ro.

Sorina Pintea a subliniat că dorește să continue proiectele de modernizare a SJU Baia Mare începute, cât și altele aflate în pregătire, împreună cu societatea civilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`