Secretarul de Presă a lui Trump face o GAFĂ URIAȘĂ! A arestat un COPIL de cinci ani crezând că este un PERICOL pentru țară! (VIDEO)

Secretarul de Presă a lui Trump face o GAFĂ URIAȘĂ! A arestat un COPIL de cinci ani crezând că este un PERICOL pentru țară! (VIDEO)
Foto: Business Insider

Măsurile de securitate în aeroporturile din SUA întrec orice imaginație. Un copil de numai cinci ani a fost arestat într-un aeroport din Statele Unite ale Americii. Motivul incredibil este că băiatul ar fi reperezentat un pericol pentru țară. El se număra printre cele 100 de persoane care au fost arestate, în urma ordinului semnat de Trump prin care interzice intrarea în SUA a cetățenilor din șapte țări în care musulmanii sunt majoritari.

În aeroportul din Washington, copilul a fost separat de mama lui, după ce a fost catalogat drept o posibilă amenințata pentru siguranța națională. Apoi copilul a fost identificat drept cetățean american, cu domiciliul în Maryland.

Analizând cu atenție incidentul, secretarul de presă al președintelui Trump, Sean Spicer, a spus: „Să presupui că cineva nu reprezintă vreun pericol doar din cauza vârstei sau a sexului este total gresit”.

O echipă CNN a surprins momentul în care copilul își reîntâlnește mama și este îmbrățișat si sărutat cu disperare de aceasta. Senatorul Chris Van Hollen, a declarat presei că baiatul este de fapt cetățean american și a spus că este șocat de acest incident și America ar trebui să respingă astfel de acte, potrivitbaltimore.cbslocal.com

VIDEO AICI!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`