Zeci de persoane protestează în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu

Zeci de persoane protestează în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu
foto: Agerpres

Protestele sunt prezente și în Târgu-Jiu. Câteva zeci de oameni au ieșit miercuri seara în Piața Prefecturii începând cu ora 18:00 și numărul acestora continuă să crească. Manifestanții protestează î,potriova adoptării proiectului de lege privind grațierea și a OUG de modificare a codurilor penale.

Protestatarii poartă cu ei pancarte cu mesaje precum "Ei grațiați, noi furați", "În democrație, hoții stau la pușcărie" sau "Jos ordonanța" și cer demisia Guvernului Grindeanu, potrivit Agerpres.

"Am venit să protestăm împotriva ordonanței de grațiere, nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă, vrem ca hoții să stea la pușcărie, nu la hoteluri de patru stele și în concedii de lux și sperăm la un viitor mai bun pentru copiii noștri. S-a făcut totul mișelește, fără să anunțe, și-au bătut joc de noi, să ne ignore, să scape ei, să scape de pușcărie. Nu văd nimic bun în viitor. Sper să se revină, dar nu cred, sper ca lumea să stea în stradă în continuare, să nu plece acasă", a spus unul dintre protestatari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`