PROTESTE ANTI-GRAȚIERE: Mii de clujeni au ieșit din nou în stradă. "Uniţi, salvăm toată România!”, printre mesajele afișate de manifestanți

PROTESTE ANTI-GRAȚIERE: Mii de clujeni au ieșit din nou în stradă. "Uniţi, salvăm toată România!”, printre mesajele afișate de manifestanți

UPDATE:Conform estimărilor autorităţilor, aproximativ 9.000 de persoane s-au strâns până la ora 18.00, la protestul din Cluj.

Mii de clujeni s-au adunat duminică seară în centrul orașului la un nou protest față de legea grațierii și modificarea codurilor penale, informează monitorulcj.ro.

Este pentru a treia oară, în acest an, când clujenii ies în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de proiectele anunțate de Guvern.

Oamenii scandează mesaje ca: "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!", "PSD, ciuma roşie!" şi "Uniţi, salvăm toată România!".

"Duminica trecută peste 5.000 de clujeni au ieşit în stradă pentru a cere Guvernului retragerea definitivă a OUG-urilor referitoare la graţiere şi amnistie. Ca întotdeauna, a fost un protest frumos şi civilizat. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA nu îşi face treaba. Miercuri a expirat şi timpul dedicat consultărilor publice, deci mâine şi poimâine stăm cu ochii pe ei deoarece putem avea parte de o surpriză oricând. Duminică ne strângem în Piaţa Unirii începând cu ora 17:00", se arată în evenimentul anunţat pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`