Ordinul lui Trump afectează și România: Noi CONDIȚII de aprobare a VIZELOR pentru SUA. Visa Waiver se suspendă

Ordinul lui Trump afectează și România: Noi CONDIȚII de aprobare a VIZELOR pentru SUA. Visa Waiver se suspendă

Ordinul executiv semnat vineri de președintele american,Donald Trump, privind intrarea în Statele Unite a refugiaților prevede revizuirea amplă a informațiilor solicitate din toate țările pentru a aproba vizele pentru SUA, precum și suspendarea imediată a programului Visa Waiver.

De asemenea, este avută în vedere o revizuire a regimurilor de vize între națiuni pentru a se asigura că acestea sunt "cu adevărat reciproce" pentru cetățenii americani, transmiteBBC.

"Secretarul de Stat va revizui toate acordurile privind reciprocitatea vizelor pentru non-imigranți pentru a se asigura că sunt cu adevărat reciproce, în măsura în care este posibil, în ceea ce privește perioada de valabilitate și comisioanele.

Dacă o țară nu tratează într-o manieră reciprocă cetățenii americani care solicită o viză pentru non-imigranți, Secretarul de Stat va ajusta perioada de valabilitate, comisioanele și alte aspecte", pentru a corespunde condițiilor țării străine, se arată în documentul oficial, publicat deThe Guardian.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`