Să plângă DNA-ul! Fostul șef al Poliției Române, anchetat de DNA, a întrat în LOJA MANELIȘTILOR. Chestorul Popa cântă de dor și jale cu Adi de la Vâlcea (VIDEO)

Să plângă DNA-ul! Fostul șef al Poliției Române, anchetat de DNA, a întrat în LOJA MANELIȘTILOR. Chestorul Popa cântă de dor și jale cu Adi de la Vâlcea (VIDEO)

Recent trimis în judecată de procurorii DNA, fostul șef al Poliției Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost surprins la o petrecere de maneliști, îmbrățișându-l pe Adi de la Vâlcea, care își sărbătorea ziua de naștere într-un restaurant din Oradea.

Popa, care este și membru al unei loje masonice, pare că a debarcat cu totul în loja maneliștior. La un moment dat, acesta a pus mâna pe microfon și a început să-i cânte lui Adi de la Vâlcea, potrivit site-ului oradeaindirect.ro.

Potrivit sursei citate, filmarea a fost făcută la botezul fiului fotbalistului Claudiu Keșeru, Nicholas, unde se afla și manelistul Adi de la Vâlcea, care își sărbătorea ziua de naștere.

Să plângă DNA-ul! Fostul șef al Poliției Române, chestorul Popa, anchetat de DNA, a întrat în LOJA MANELIȘTILOR

#DIRECT_ONE_1lrfav#

Liviu Popa, fostul şef al IPJ Bihor și fost șef al Poliției Române, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticorupţie din Oradea pentru luare de mită, anunţă DNA. Liviu Popa şișeful Poliției municipiului Beiuș, Remus Daniel Indrei, sunt acuzați de procurorii DNA că au protejat activitatea infracțională a unei persoane, iar în schimbul favorurilor au pretins diverse foloase necuvenite, între care achiziționarea de obiecte de mobilier și prestarea unor servicii/lucrări de renovare la sediul Poliției Beiuș.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`