Elena Udrea, ipoteză ȘOCANTĂ despre decesul lui Dan Adamescu: Un om a murit pentru că nu a vrut să mă denunțe pe mine 

Elena Udrea, ipoteză ȘOCANTĂ despre decesul lui Dan Adamescu: Un om a murit pentru că nu a vrut să mă denunțe pe mine 

Reacție dură a Elenei Udrea după moartea miliardarului Dan Adamescu. Într-o postare pe Facebook, fostul deputat afirmă că un om a murit pentru că nu a vrut să depună denunțuri împotriva sa și a lui Traian Băsescu, așa cum i-au cerut procurorii anticorupție.

„Un om a murit pentru că nu a vrut să mintă și să mă denunțe pe mine și pe Traian Băsescu, așa cum i-au cerut procurorii DNA. Da, dacă Dan Adamescu ar fi spus ceva despre mine, ar fi scăpat de acuzații și astăzi ar fi fost în viață. Dar ar fi însemnat să mintă, pentru că nici măcar nu mă cunoștea… Și omul acesta a avut onoare și a preferat să devină victima Sistemului, care își alege țintele și face justiție în funcție de cine îi este adversar.

Dar alții nu au fost la fel de curajoși, nu au avut onoare și au ales să mintă, să spună ce își doreau procurorii să audă ca să mă poată aresta și acuza… Văzând soarta lui Adamescu, îi înțeleg că nu au vrut să pățească la fel și le iert frica și lașitatea”, a scris Udrea.

Fostul ministru a mai precizat că a atras atenția de multe ori asupra abuzurilor din justiție, dar a terminat prin a fi ea cea sancționată.

„Știam că sunt țintă 0 a Sistemului după dezvăluirile pe care le-am făcut despre capii lui, Coldea și Kovesi. Oameni de afaceri, angajați din minister, politicieni, cunoscuți, erau presați la DNA să facă denunțuri despre mine. Am spus public și lucrul acesta încă de atunci, am făcut plângere la CSM și…nimic. CSM-ul a ignorat plângerile mele dar mă sancționează pe mine ori de câte ori spun ceva despre abuzurile din justiție, iar cei mai mulți dintre voi ați preferat să vă lăsați manipulați și să mă învinovățiți.

Într-o zi, și nu e departe ziua aceea, toți care sunt parte la abuzurile petrecute și care încă se mai întâmplă, vor răspunde.

Și poate societatea va înțelege că orice abuz tolerat doar pentru că se întâmplă cuiva care nu ne place se va întoarce ca un bumerang împotriva ei. Dar pentru aceasta trebuie întâi să ne vindecăm de ură și să refuzăm să ne mai lăsăm dezbinați. Pentru că Sistemul a reușit să preia puterea în România sădind ura și provocând dezbinarea poporului. Atât de simplu, de clasic în instaurarea unei dictaturi…”, a mai scris Elena Udrea pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`