Cluj Napoca: Aproximativ 5.000 de persoane s-au adunat în Piața Unirii pentru a protesta împotriva legii grațierii și modificărilor la Codul Penal

Cluj Napoca: Aproximativ 5.000 de persoane s-au adunat în Piața Unirii pentru a protesta împotriva legii grațierii și modificărilor la Codul Penal
Foto: News.ro

UPDATE:Numărul protestarilor din Cluj Napoca a depășit cifra de 5.000 de persoane.

Un protest de mare amploare are loc duminică seară și în Cluj Napoca, unde aproximativ 2.000 de persoane s-au strâns pentru a protesta împotriva proiectelor de ordonanță de urgență ale Guvernului privind grațierea și modificarea Codului Penal.

Manifestanții adunați în Piața Unirii din Cluj au pancarte și strigă lozinci împotriva guvernului. De asemenea, aceștia cer un "CNA funcțional", conform news.ro.

Protestatarii au pancarte pe care se poate citi: "Vrem justiţie, nu corupţie", "PSD nu uita/ ţara asta nu-i a ta", "Jos Ciorbea", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie" şi scandează lozinci cerând demisia Guvernului.

De asemenea, la îndemnul organizatorilor, manifestanţii scandează "Fără amnistie, drept în puşcărie", "Uniţi salvăm toată România", Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi".

Proteste similare sunt anunţate pentru duminică seară în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară: Piteşti, Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava, Satu Mare, Braşov, Iaşi. De asemenea, sunt anunţate mitinguri şi la Copenhaga, Paris, Londra, Haugesund (Norvegia). (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`