Statele Unite intră sub președinția lui Donald Trump: La Washington au început ceremoniile premergătoare inaungurării (VIDEO)

Statele Unite intră sub președinția lui Donald Trump: La Washington au început ceremoniile premergătoare inaungurării (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, are loc ceremonia de investire a lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite. Capitala Washington este într-o atmosferă festivă, orașul fiind luat cu asalt de milioane de persoane care au venit fie să asiste la ceremonie, fie să protesteze împotriva noului președinte american.

Donald Trump va asista la o slujbă religioasă înainte de investire și va avea o întrevedere cu Barack Obama. Apoi va depune jurământul și va ține un discurs care va fi urmărit cu atenție de toată lumea deoarece este așteptat ca în el să anunțe primele decizii pe care le va pune în aplicare.

Cu o zi înainte, Donald Trump a depus coroane de flori în memoria militarilor americani, a ţinut discursuri, a participat la un concert şi la o cină festivă. Toate aceste evenimente s-au desfăşurat, evident, sub sloganul "Vom face, din nou, America mare!".

Statele Unite intră sub președinția lui Donald Trump: La Washington au început ceremoniile premergătoare inaungurării

#DIRECT_ONE_06swed#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`