Radu Banciu: Guvernul n-a trebuit să facă aproape nimic și s-a ajuns la mișcările de stradă. Oamenii au ieșit preventiv (VIDEO)

Radu Banciu: Guvernul n-a trebuit să facă aproape nimic și s-a ajuns la mișcările de stradă. Oamenii au ieșit preventiv (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre protestele care au avut loc în București și în mai multe orașe ale țării față de proiectul legii grațierii.

„Oamenii au ajuns în stradă, nu era anunțată de nimic această ieșire, la începutul anului. Un guvern care își câștigase eligibilitatea la vot… Iată că n-a trebuit ca acesta să facă aproape nimic și pur și simplu din calamburul acestui început de ianuarie s-a ajuns la mișcările de stradă de astăzi care nu sunt alarmante pentru cei de la guvernare, dar sunt un semnal de alarmă. Iată, oamenii au ieșit preventiv”, a comentat Banciu.

”Ne și întrebăm ce i-o fi trecut prin cap PSD-ului, să supună atenției un astfel de proiect, într-un moment în care situația era delicată și pentru ei, și pentru bandiți, și pentru autorități, legată de cazul Ghiță și dezvăluirile sale. Chiar că nu eram momentul pentru așa ceva. De parcă toate lucrurile fuseseră rezolvate în această țară și mai rămânea asta – să-i scoatem din pușcării pe cei care ne-au fost alături în anii 90. Cam ăsta e mesajul pentru că, evident, este o trimitere la anii 90 această buluceală. Chipurile, ea respectă niște cerințe europene – populația carcerală este supradimensionată, pușcăriile sunt pline până la refuz și atunci haideți să mai eliberăm niște locuri”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Guvernul n-a trebuit să facă aproape nimic și s-a ajuns la mișcările de stradă. Oamenii au ieșit preventiv

#DIRECT_ONE_7j4waw#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`