Trafic îngreunat pe DN1, în zona Piatra Craiului: Mai multe TIR-uri și utilaje de deszăpezire circulă cu dificultate din cauza ninsorii

Trafic îngreunat pe DN1, în zona Piatra Craiului: Mai multe TIR-uri și utilaje de deszăpezire circulă cu dificultate din cauza ninsorii
Foto: mytex.ro

Traficul rutier a fost reluat, sâmbătă după-amiază, pe DN1 Oradea-Huedin, în zona Piatra Craiului, însă se desfășoară cu dificultate. TIR-urile care patinau pe carosabilul acoperit cu zăpadă au fost tractate cu ajutorul utilajelor de deszăpezire care acționau în zonă, potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române.

Inițial, utilajele de deszăpezire care interveniseră la fața locului au rămas blocate în coloanele de autovehicule care s-au format pe drum.

Traficul a fost reluat în jurul orei 18.50, după ce fusese întrerupt în jurul orei 18.15.

Centrul Infotrafic a mai anunță că în jurul orei 19.24, traficul rutier este întrerupt în judeţul Cluj pe DN1 Huedin – Aleşd, în zona Bucea, la limita cu judeţul Bihor, din cauza unui stâlp care a căzut pe şosea. Poliţia estimează că circulaţia va fi reluată în jurul orei 20.00.

Având în vedere că până duminică, la ora 8.00, este în vigoare o informare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie conform căreia în regiunile intracarpatice vor fi precipitaţii mixte, iar la munte va ninge, poliţiştii le recomandă şoferilor să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate de iarnă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`