Ion Cristoiu: Elena Udrea confirmă dezvăluirile lui Sebastian Ghiță despre execuțiile mafiote puse la cale de Binomul SRI-DNA!

Ion Cristoiu: Elena Udrea confirmă dezvăluirile lui Sebastian Ghiță despre execuțiile mafiote puse la cale de Binomul SRI-DNA!
Foto: psnews.ro

Ion Cristoiu declară în "Gândul de joi" pe blogul său că Elena Udrea a făcut o dezvăluire spectaculoasă ce confirmă dezvăluirile lui Sebastian Ghiță despre execuțiile puse la care de SRI și DNA.

"Declarația Elenei Udrea îl confirmă pe Sebastian Ghiță: Binomul SRI-DNA, sub binecuvîntarea lui Traian Băsescu, i-a dat lui Sebastian Ghiță misiunea de a înființa un post tv", scrie jurnalistul pe blogul său.

Cristoiu susține că ceea ce Elena Udrea confirmă se contituie în documente din 30 ianuarie 2015, conform cărora Sebastian Ghiță a avut misiunea de a înființa un post tv pro Binomului SRI-DNA.

"Confesiunea Elenei Udrea din 9 noiembrie 2016 se constituie într-un astfel de document.
Întors acasă, am căutat imediat două din documentele întocmite de Elena Udrea, aflate la dispoziția mea:

Denunțul făcut la DNA în 30 ianuarie 2015 și Jurnalul, încheiat la începutul lui ianuarie 2015, înainte de a fi arestată preventiv.

Atît Denunțul, cît și Jurnalul, confirmă dezvăluirea de esență din înregistrările lui Sebastian Ghiță:

Sebastian Ghiță a avut misiunea de a-l executa pe Sorin Ovidiu Vîntu și de-a prelua Realitatea Tv pentru a face din ea un post pro Binomul SRI-DNA.

Pentru că n-a reușit, a înființat tot sub semnul unei misiuni RTV", precizează Ion Cristoiu.

În respectivul denunț operațiunea înlocuirii a postului Realitatea TV cu România TV este descris amănunt cu amănunt.

"În anul 2011 SRI i-a înființat televiziune lui Ghiță Sebastian. Sub pretextul, altfel corect, că Vîntu avea probleme cu legea și cu concursul lui Ghiță, care l-a înregistrat pe SOV, acesta a fost arestat și Realitatea a fost preluată de Ghiță. A urmat un scandal între Ghiță și Elan Schwarzenberg, dar primul avea susținerea Serviciului, ca urmare s-a înființat RTV. Pentru a nu crea suspiciuni, s-au dus la Președinție să îi ceară acordul, pe motiv că democrația va fi mai apărată cu o nouă televiziune. I-am spus Președintelui convingerea mea fermă că RTV va deveni un post al SRI-ului, al lui Ponta și PSD, desigur anti-Băsescu și anti-Udrea. Așa s-a și întîmplat. L-am întrebat pe Ghiță de ce mă atacă în continuu și cu toate minciunile și mi-a zis ca el nu mai controlează postul, că postul este controlat de Coldea, în sensul în care i-a dat bani să mă atace", scrie Cristoiu pe blog.

La baza inițiativei sale de a cercerta documentele în care Elena Udrea validează respectivele dezvăluiri stă o difuzare la emisiunea România 9ʼ de la TVR din 9 noiembrie 2016. În interviul acordat, Elena Udrea mărturisește cum s-a înființat RTV.

Conform jurnalistului Sebastian Ghiță prin acțiunile sale recente precum înregistrările lansate în mass-media, acesta își afirmă tot mai mult independența față de SRI.

"Din cîte se vede în cazul România Tv, Sebastian Ghiță a scăpat de sub control.

Pe măsura trecerii timpului, Sebastian Ghiță își afirmă tot mai mult independența față de SRI.

La alegerile prezidențiale din 2014, el refuză să transpună în practică ordinul de a-l trăda pe Victor Ponta și a se pune în slujba lui Klaus Iohannis, preferatul Binomului SRI-DNA.

Avem aici explicația a ceea ce i s-a întîmplat lui Sebastian Ghiță în ultima vreme", este de părere jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`