IMAGINI ȘOCANTE cu momentul în care atacatorul a ajuns în clubul din Istanbul, unde a făcut zeci de victime (VIDEO)

IMAGINI ȘOCANTE cu momentul în care atacatorul a ajuns în clubul din Istanbul, unde a făcut zeci de victime (VIDEO)

Ziarul turcesc Haberturk a publicat imagini cu momentul în care autorul atacului armat din Istanbul a intrat în clubul de pe malul Bosforului, informează Libertatea.

Deși inițial s-a spus că atacatorul era îmbrăcat în Moș Crăciun, în imaginile date publicității se vede că acesta purta haine de culoare închisă şi avea capul acoperit cu o căciulă, care ar putea fi de Moș Crăciun.

De asemenea, sursa citată precizează că suspectul vorbea o turcă stricată, astfel că acesta ar putea fi de origine kargază sau uzbekă, are în jur de 25 de ani și ar putea să facă parte din Mișcarea Islamică din Turkestanul de Est (ETIM), o organizație teroristă afiliată ISIS.

Totodată, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul era foarte bine antrenat. Asta pentru că a tras cu arma Kalashnikov ținându-o în dreptul taliei și a folosit cel puțin 180 de gloanțe în doar câteva minute.

39 de persoane, printre care 24 de cetăţeni străini, au fost ucise și alte 69, rănite în atacul din clubul din Istanbul. Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat luni acest atentat.

IMAGINI ȘOCANTE cu momentul în care atacatorul a ajuns în clubul din Istanbul, unde a făcut zeci de victime

#DIRECT_ONE_wflcfd#

Sursa video: RT.com

Urmăriți B1TV.ro și pe
`