Donald TRUMP, reacție la EXPULZAREA diplomaților ruși

Donald TRUMP, reacție la EXPULZAREA diplomaților ruși
Foto: CNN.com

Donald Trump anunță că se va întâlni cu liderii comunității de informații americane, după ce administrația Obama a decis joi, expluzarea a 35 de dimplomați ruși și închiderea a două clădiri rusești din New York și Maryland, potrivit Fox News.

Aceste măsuri vin ca urmare a unor repetate avertismente, publice sau în particular, pe care le-am transmis guvernului rus și sunt răspunsul necesar și potrivit la eforturile de a leza interesele americane prin încălcarea normelor internaționale”, a declaratpreședintele Barack Obamaîntr-uncomunicat publicat pe site-ul Casei Albe. Liderul american se află în prezent în vacanță în Hawaii.

E timpul ca țara noastră să meargă mai departe, spre lucruri mai importante și mai benefice.Totuși, în interesul țării noastre, mă voi întâlni cu liderii comunității de informații săptămâna viitoarepentru a mă pune la curent” cu cele întâmplate, a declarat Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă spune că aceste contramăsuri ale SUA nu se vor opri aici, iar unele acțiuni nu vor fi făcute publice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`