Dragnea: Unii nu înțeleg nici acum ce s-a întâmplat duminică și nu reușesc să priceapă că tocmai comportamentul lor din ultimele zile e cauza scorului mic pe care l-au obținut în alegeri (VIDEO)

Dragnea: Unii nu înțeleg nici acum ce s-a întâmplat duminică și nu reușesc să priceapă că tocmai comportamentul lor din ultimele zile e cauza scorului mic pe care l-au obținut în alegeri (VIDEO)

În România există oameni, unii aflați chiar și în funcțiile cele mai înalte, care nu înțeleg nici acum că românii au votat covârșitor în favoarea PSD – a fost mesajul pe care l-a transmis vineri Liviu Dragnea. Acesta și-a exprimat speranța că persoanele în cauză au capacitatea de a renunța la frustrări și de a se gândi la interesul țării.

”Îmi pare rău că sunt oameni în România, de la cele mai înalte funcții până la unele mai mici, care nu reușesc să înțeleagă ce s-a întâmplat duminică. Duminică, românii au ales, au avut o opțiune categorică. Ei nu reușesc să asimizele înfrângerea, nu reușesc să înțeleagă că fix comportamentul din aceste zile e cauza scorului mic obținut în alegeri. Cred că există capacitatea de a se trece peste această supărare și să se gândească la interesul acestei țări

E problema dumnealor (a liberalilor – n.r.) că umblă prin oraș să-și găsească președinte de partid, așa cum căutau un candidat pentru Primăria Capitalei”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea: Unii nu înțeleg nici acum ce s-a întâmplat duminică

#DIRECT_ONE_xagusl#

Acesta a mai spus că nu se bucură de problemele pe care le au liberalii deoarece este conștient că România are nevoie și de un Partid Național Liberal sănătos.

”E nevoie de un Partid Național sănătos, de o forță de dreapta corectă idelogic și politic, pentru echilibru. Nu sunt un om irațional, nu mă bucură aceste lucruri, știu că orice forță politică care (sic!) are o pondere foarte mare și debalansează echilibrul nu e un lucru sănătos.

Liderul PSD a mai opinat că ”românii vor ca România să nu fie condusă de forțe din afară, ci de oameni cinstiți”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`