“Dedic succesul din meciul cu Steaua lui Denis Alibec”. Marius Șumudică, MULȚUMIT de revenirea la Astra. Tragedia din Turcia l-a întors din drum

“Dedic succesul din meciul cu Steaua lui Denis Alibec”. Marius Șumudică, MULȚUMIT de revenirea la Astra. Tragedia din Turcia l-a întors din drum
Foto: sport.ro

Marius Șumudică a fost extrem de fericit după victoria Astrei în fața Stelei. După calificarea istorică în primăvara europeană, iată că Astra are un parcurs bun și în campionat, campioana învingând în ultimele minute Steaua grație golului marcat de Constantin Budescu.

Lucrurile par să se așeze la Astra, după ce Marius Șumudică s-a întors alături de echipă.

După ce se despărțise de elevii săi pentru a semna cu Gaziantep din Turcia, Șumi s-a răzgândit.

Tragedia din Turcia l-a făcut să se răzgândească, astfel că Marius Șumudică este mulțumit de decizia de a rămâne în continuare pe banca giurgiuvenilor.

"E o bucurie mare, o victorie importantă în faţa unei echipe de valoare. Dedic succesul lui Denis Alibec, jucător care azi ne-a lipsit enorm. Mă bucur şi mă felicit că am luat decizia de a continua aici. Chiar dacă patronul e supărat pe declaraţiile pe care le-am făcut, îi dedic şi lui victoria. Are o echipă frumoasă şi merită să fie bucuros", a spus antrenorul, la Digi Sport.

"M-am înţeles cu Gaziantep, turcii plăteau inclusiv suma de reziliere. Problema era la cei trei secunzi, dar şi ei ajunseseră la un acord, după ce am discutat cu Dani Coman. Am ajuns la hotel să semenez şi am văzut pe CNN carnagiul care a avut loc în Turcia. Le-am spus că nu mai vreau să merg, chiar dacă îmi oferă 1 milion de euro. Nu mi-am dorit foarte mult să plec, să fiu sincer, iar Dumnezeu m-a ajutat", a mai spus Șumudică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`