Un Birou electoral local a decis să someze un partid să-şi retragă postările sponsorizate de pe Facebook!

Un Birou electoral local a decis să someze un partid să-şi retragă postările sponsorizate de pe Facebook!
Foto: Ziarul Unirea

Birou Electoral Județean Alba, a admis o plângere formulată de PSD Alba, în care semnalau faptulcă PNL a făcut propagandă electorală și sâmbătă, potrivit Mediafax.

"PSD Alba a depus, sâmbătă, plângeri la Biroul Electoral Judetean Alba și la Inspectoratul Județean de Poliție Alba privind continuarea campaniei electorale de către PNL prin trei dintre liderii locali. Astfel PNL sau lideri PNL (Florin Roman, Ion Dumitrel, Mircea Hava) au distribuit pe rețele de socializare mesaje sponsorizate de îndemn la vot sau îndemnuri directe la vot. Aceste fapte sunt interzise de legea electorală si constituie contravenție", arată PSD Alba într-un comunicat de presă.

BEJ Alba a admis sesizarea făcută de PSD Alba și a dispusPNL Alba retragerea postărilor sponsorizate de pe Facebook care îndeamnă la votarea candidaților liberali din Alba. Decizia BEJ Alba are drept de contestație în 48 de ore, iar aceasta se depune la Biroul Electoral Central.

Totodată, PSD Alba a sesizat în scris IPJ Alba, acuzând că în municipiul Blaj au fost împărțite după terminarea campaniei electorale biletele de hârtie inscripționate cu sigla PNL și ștampila "votat".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`