Scene de groază la Mehedinți: Două persoane au murit într-un accident pe DN6 în care a fost implicat un TIR ce a luat foc ulterior (VIDEO)

Scene de groază la Mehedinți: Două persoane au murit într-un accident pe DN6 în care a fost implicat un TIR ce a luat foc ulterior (VIDEO)

Accident grav pe Drumul Naţional 6, în judeţul Mehedinţi, în apropiere de Orşova. Doi oameni au murit, iar un al treilea este în stare critică după ce un cauciuc al unui TIR, încărcat cu peste 20 de tone de fier, a explodat. TIR-ul a lovit o maşină, apoi s-a răsturnat pe şosea şi a luat foc.

Încercând să evite impactul, şoferul unei autoutilitare a reuşit să-l ocolească, dar nu a mai putut controla maşina şi a căzut zeci de metri în gol într-o prăpastie.

Scenele dramatice s-au produs la 7 kilometri de oraşul Orşova. TIR-ul plecase din Reşiţa şi mergea către Slatina. În apropierea de viaductul Bahna, după ce ar fi intrat într-o groapă de pe şosea, unul dintre pneuri a făcut explozie.

Şoferul a pierdut controlul maşinii şi a lovit, mai întâi, un autoturism, al cărui şofer a reuşit să evite printr-o minune impactul.

"L-am văzut că venea spre mine şi mergea sinuos. Abia am reuşit să evit să intre în mine, că altfel eram şi eu poate ca oamenii de acolo, mort", spune şoferul norocos.

Nu la fel de norocoşi au fost şi cei din autoutilitara care venea din sensul opus TIR-ului răsturnat pe şosea.

Şoferul acesteia a evitat impactul cu TIR-ul, dar nu a mai putut controla volanul, a rupt balustrada de pe marginea drumului şi a plonjat în gol, în prăpastie. În autoutilitară, se aflau doi bărbaţi şi o femeie. Unul dintre bărbaţi şi femeia au murit. Între timp şi autotrenul luase foc, la câteva secunde după ce şoferul a reuşit să iasă din cabină.

Celălalt bărbat, şoferul autoutilitarei, este în stare critică la spital, cu numeroase fracturi şi lovituri la cap.

Scene de groază la Mehedinți: Două persoane au murit într-un accident pe DN6 în care a fost implicat un TIR ce a luat foc ulterior

#DIRECT_ONE_klq3k1#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`