Vești PROASTE pentru ROMÂNII care vor RĂMÂNE în Marea Britanie dupa BREXIT! Vor trebui să se legitimeze cu un ACT SPECIAL

Vești PROASTE pentru ROMÂNII care vor RĂMÂNE în Marea Britanie dupa BREXIT! Vor trebui să se legitimeze cu un ACT SPECIAL
FOTO: romanialibera.ro

Amber Rudd, ministrul britanic de Interne, a declarat că orice cetățean al Uniunii Europene va trebui să primească “o formă de act de identitate” după Brexit.

Ministrul s-a referit la actele emise de guvernul de la Londra, conform stirileprotv.ro.

Momentan, Rudd a spus că nu poate da informații despre aceste acte, dar ele urmează să fie “implementate gradual, astfel încât să folosim toate avantajele tehnologice de care dispunem pentru a ne asigura că imigrația e gestionată corect”.

Ministrul a răspuns astfel la o interpelare a unui parlamentar, care a vrut să știe cum vor fi deosebiți cetățenii UE care lucraru deja în Marea Britanie înainte de Brexit de cei care vor veni ulterior.

La ora actuală, în Regatul Unit se află circa 3 milioane de cetățeni din alte State ale Uniunii Europene. Dintre aceștia, undeva între 100.000 și 200.000 sunt români. Potrivit calculelor experților în migrație de la Universitatea Oxford, citați de Guardian, dacă actualul sistem de aplicație pentru o viză de rezidență permanentă va fi păstrat, va dura 140 de ani pentru a înregistra toți acești 3 milioane de străini, în condițiile în care trebuie completat un chestionar de 85 de pagini. De asemenea, nu este clar ce se va întâmpla cu cetățenii irlandezi, care încă înainte de aderarea Mării Britanii la UE aveau drept de liberă circulație în această țară.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Ministrul Veștea (PNL), întrebat dacă se menține coaliția cu PSD și după alegeri: „Eu sunt născut în aceeași zi cu Nostradamus și nu sunt în măsură să vă dau o astfel de soluție. Românii decid” (VIDEO)
22:30 - Arafat, despre ploile torențiale: Consecințele de până acum nu sunt grave / Deja în județul Galați avem 3.500 de persoane evacuate. Vreo 260 au refuzat evacuarea și fac asta pe propria răspundere (VIDEO)
22:07 - Ministrul Mircea Fechet: Debitul Dunării nu are o creștere care să ne surprindă / Galațiul rămâne sub cod roșu / Am mers mai bine de 1000 de km să mă asigur că autoritățile sunt pregătite (VIDEO)
21:45 - Cum răspunde ANM criticilor că a exagerat cu avertismentele privind furtuna. Georgescu: S-a ținut cont de toate fenomenele meteo. Maximele termice vor în unele zone cu 15 grade mai scăzute (VIDEO)
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut