O anchetă administrativă se efectuează la poliția județului Cluj, în cazul lui Călin Stoia

O anchetă administrativă se efectuează la poliția județului Cluj, în cazul lui Călin Stoia
Foto: B1 TV

Corpul de control al Ministerului Administrației și Internelor și cel al IGPR efectuează o anchetă administrativă la poliția județului Cluj în cazul omului de afaceri Călin Stoia.

Stoia este reținut în dosarul mitei fostului primar al municipiului Cluj, Sorin Apostu.

Cristian Ciocan, șef birou informare presă IGPR, a declarat că la finalizarea verificărilor, conducerea poliției române va fi informată și va dispune următoarele acțiuni.

”În tot cursul anului, ofițerii corpului de control al poliției române se deplasează în teritoriu la toate subunitățile IGPR, atât pentru controale de fond, pentru verificarea acțivității derulate pe parcursul unei perioade de timp, car și pe chestiuni tematice, ori ca urmare a unei sesizări, cum a fost și aceasta” a explicat Cristian Ciocan.

Ancheta vizează tratamentul preferențial de care beneficiază Călin Stoia în arestul poliției. Afaceristul este acuzat în dosarul primarului suspendat al Clujului, Sorin Apostu. Stoia are escortă asigurată şi nu este în grija paznicilor. Stoia se poate relaxa la bazinul de înot şi la salonul de masaj. Şeful Poliţiei Cluj spune că nu avea habar de această situaţie.

Anchetă la poliția Cluj în cazul Călin Stoia

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`