"Dacă voiam, fratele lui KOVESI era ÎMPACHETAT și trimis la PUȘCĂRIE". Declarații ȘOCANTE ale fostei șefe ANTI-MAFIA despre procurorul-șef al DNA (VIDEO)

"Dacă voiam, fratele lui KOVESI era ÎMPACHETAT și trimis la PUȘCĂRIE". Declarații ȘOCANTE ale fostei șefe ANTI-MAFIA despre procurorul-șef al DNA (VIDEO)

Declaraţii incredibile ale fostei şefe DIICOT Alina Bica, în direct, în cadrul emisiunii "Dosar de politician" de pe B1 TV .

Bica susţine că dacă ar fi vrut, l-ar fi putut trimite în pușcărie pe fratele șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Dacă voiam să o atac pe Kovesi, fratele ei era împachetat și trimis la pușcărie. Știam că doamna Kovesi m-a făcut țintă. Eu am avut dosarul fratelui lui Kovesi, dar l-am dat unui procuror când am ajuns șefă la DIICOT. Acum am înțeles că e pe la DNA Alba, prin sertare. Era propozabil să fie urmărit penal, nu arestat”, a spus Alina Bica.

"Dacă voiam, fratele lui KOVESI era ÎMPACHETAT și trimis la PUȘCĂRIE". Declarații ȘOCANTE ale fostei șefe ANTI-MAFIA despre pruocurorul-șef al DNA

#DIRECT_ONE_6mnw1d#

În plus, fosta șefă anti-mafia a vorbit și despre prietenia cu Elena Udrea.

"Dacă voiam să îmi fac aliați, mă duceam șefă la DNA. Eu am avut prieteni, nu aliați politici. Am avut o prietenă în mediul politic pe care nu am folosit-o. Nu i-am cerut nimic, nu mi-a cerut nimic", a mărturisit Bica.

”Am avut destule dispute cu doamna Kovesi. Îmi reproșa că politica publică pe care eu o doream în domeniul respectiv nu reprezintă o prioritate pentru domnia sa. Ceea ce eu doream să implementez în zona de spălare, prevenire și combatere a spălării banilor și partea de fiscalitate nu reprezenta o prioritate pentru domnia sa. Am făcut și o greșeală fundamentală. Fiind misiune de evaluare Manival în 2007, am presupus că doamna știe. I-am întocmit un referat, dumneaei m-a chemat și mi-a spus că «ce mă interesează pe mine misiunea». Discuția a degenerat, eu slobodă la gură, domnia sa, de asemenea. M-a poftit să închid ușa pe dinafară”, a mai povestit Bica. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`