Alina Bica, despre disputele cu Codruța Kovesi: M-a poftit să închid ușa pe dinafară. Eu slobodă la gură, domnia sa, de asemenea (VIDEO)

Alina Bica, despre disputele cu Codruța Kovesi: M-a poftit să închid ușa pe dinafară. Eu slobodă la gură, domnia sa, de asemenea (VIDEO)

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a vorbit miercuri, la ”Dosar de politician” despre disputele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu actuala șeă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Am avut destule dispute cu doamna Kovesi. Îmi reproșa că politica publică pe care eu o doream în domeniul respectiv nu reprezintă o prioritate pentru domnia sa. Ceea ce eu doream să implementez în zona de spălare, prevenire și combatere a spălării banilor și partea de fiscalitate nu reprezenta o prioritate pentru domnia sa. Am făcut și o greșeală fundamentală. Fiind misiune de evaluare Manival în 2007, am presupus că doamna știe. I-am întocmit un referat, dumneaei m-a chemat și mi-a spus că «ce mă interesează pe mine misiunea». Discuția a degenerat, eu slobodă la gură, domnia sa, de asemenea. M-a pofit să închid ușa pe dinafară”, a povestit Bica.

Alina Bica, despre disputele cu Codruța Kovesi: M-a pofit să închid ușa pe dinafară. Eu slobodă la gură, domnia sa, de asemenea

#DIRECT_ONE_o6wdpt#

Aceasta a mai precizat că astfel de șicane apăreau zilnic.

”Când ne întâlneam pe holurile Ministerului Public își aducea aminte cât de deficitar funcționează inițial biroul, după care serviciul pe care am ajuns să îl conduc ca interimar după ce doamna Lavric a plecat. Îmi reproșa că unii dintre colegii mei nu vin la serviciu iar eu nu stau să le păzesc ușa. Șicanele obișnuite de zi cu zi.

Ne-am întâlnit pe scările Parchetului General și domnia sa mi-a strigat de la zece metri că a văzut nu știu ce coleg în bar și mă roagă frumos să mă duc să îl iau de mână șă îl aduc în birou, să îl pun la muncă. Ăsta era nivelul de discuție. Nici eu nu sunt o persoană care să plece capul și să zică «mă scuzați, șefa, sunteți minunată astăzi»”, a mai spus Alina Bica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`