Boc: USL este "gogoaşa umflată a alianței PNL-PSD", sprijinită de "televiziuni de atac"

Boc: USL este "gogoaşa umflată a alianței PNL-PSD", sprijinită de "televiziuni de atac"
Foto: evz.ro

Prezent sâmbătă la Târgu-Jiu pentru alegerea liderului PDL Gorj, preşedintele PDL Emil Boc a lansat un atac dur împotriva USL, pe care o acuză că este o uniune „de conjunctură”, o „gogoaşa umflată a alianţei socialiste PNL-PSD”, sprijinită de „televiziuni de atac”.

Boc este sigur pe victoria partidului său la alegerile din 2012, subliniind că anul 2011 va fi unul în favoarea democrat-liberalilor. În acelaşi timp, liderul PDL a atacat în mod dur posturile de televiziune Antena 3 şi Realitatea TV, acuzându-le de faptul că promovează o „alianţă de conjunctură” împotriva PDL.

„Vedeţi gogoaşa umflată a alianţei socialiste PNL-PSD; unde în lume s-a mai văzut ca cei de pe locul unu şi doi să se alieze ca să îi bată pe cei de pe locul al treilea? Este o alianţă de conjunctură, populistă, căreia îi este frică de PDL, pentru că ştie că, începând cu 2011, fiecare zi până la alegeri este în favoarea noastră. Zilele au fost împotriva noastră în 2010 când am luat măsurile grele, acum zilele curg în favoarea noastră, iar semnele bune încep să se înmulţească. Aşa vor pierde alegerile în 2012 cu televiziunilor lor de atac”, a declarat Emil Boc, la şedinţa Consiliului de Coordonare al PDL Gorj, citat de Mediafax.

„Antena3 şi Realitatea TV nu sunt televiziuni de ştiri, ci sunt televiziuni de atac împotriva PDL şi a Guvernului. Dar aşa cum au luat bătaie în 2009, aşa vor pierde şi acum cu televiziunile care îi reprezintă”, a afirmat premierul Boc, citat de România Liberă.

Liderul PDL a adăugat că momentul ieşirii din criză, pregătit de PDL, “va desumfla şi mai mult alianţa socialistă”. 

„În oameni care atunci când e greu îşi asumă lucrurile şi nu dau bir cu fugiţii sau în oameni care patru ani au stat în opoziţie şi nu au susţinut nicio măsură pentru ca România să nu se scufunde şi au făcut circ la televiziunile lor de atac. Eu din ce îi cunosc pe români am convingerea atunci când trebuie să decidă merg pe mâna celor care iau măsuri, scot lucrurile la liman şi arată un viitor cu totul altfel decât dacă am fi aplicat măsurile alianţei socialist populiste”, a continuat Boc atacul împotriva alianţei dintre PSD şi PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`