Alina Gorghiu: “Îmi doresc să readucem PNL la înălţimea partidului de pe vremea Brătienilor. Ne-am asumat calea schimbării!”

Alina Gorghiu: “Îmi doresc să readucem PNL la înălţimea partidului de pe vremea Brătienilor. Ne-am asumat calea schimbării!”

Nou mesaj de mobilizare lansat de preşedintele PNL, Alina Gorghiu, membrilor şi simpatizanţilor liberali.

În cel mai recent clip postat pe Facebook-ul PNL, aceasta vorbeşte despre măreţia partidului de pe vremea Brătienilor şi de şansa pe care o are România de azi de “a merge înainte”, prin promovarea unor oameni noi care să schimbe în sfârşit modul şi viziunea de a face politică în România.

Sunt Alina Gorghiu şi îmi doresc să readucem Partidul Naţional Liberal la înălţimea partidului de pe vremea Brătienilor.

Ştiu că uneori am dezamăgit, dar am început schimbarea. Am curăţat listele de candidaţi, avem 100 de parlamentari noi şi îl susţinem pe Dacian Cioloş ca Prim-Ministru. E doar începutul.

Nu sunt perfectă şi nici colegii mei nu sunt perfecţi, dar ne-am asumat calea schimbării. România nu-şi permite să meargă înapoi! România va merge înainte!”, este mesajul Alinei Gorghiu către alegători.

Mesajul Alinei Gorghiu

#DIRECT_ONE_i242zt#

Unul dintre oamenii noi promovaţi pe listele electorale ale PNL este şi celebrul neurochirurg Leon Dănăilă, o somitate în domeniul său. Acesta a declarat tranşant că o susţine pe Alina Gorghiu în încercarea de a schimba la faţă PNL şi de a promova oameni competenţi care să-i reprezinte pe români în Parlament.

Leon Dănăilă a făcut şi o glumă cu referire la tinereţea Alinei Gorghiu

“Alina, suntem amândoi la vârsta la care oamenii aşteaptă foarte multe de la noi.

Da! Amândoi avem 38 de ani! Depinde doar de modul în care sunt aşezate cele două cifre!” a glumit Leon Dănăilă, în aplauzele asistenţei.

Leon Dănăilă, despre Alina Gorghiu

#DIRECT_ONE_pxznya#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`