Modalitatea naturală prin care poți opri caderea părului, și îl ajuți să se regenereze

Modalitatea naturală prin care poți opri caderea părului, și îl ajuți să se regenereze
foto:kilokalorii.ro

Toate persoanele la un moment dat în viată s-au lovit de acestă problemă atat de inestetică și de jenantă uneori cum este căderea părului.

Experții medicali ne asigură că la baza acestei probleme stau mai mulți factori de risc cum ar fi stresul, sarcina, fumatul, o alimentație și un somn deficitar, menopauza. Organismul reacționează la toate situațiile de stres la care este supus, însă partea rea este că prima reacție este această, pierderea părului.

Stresul este responsabil deasemenea de dezechilibru hormonal, care la rândul său determină pierderea firelor capilare.

Această problemă poate să afecteze atât încrederea de sine și poate duce la instalarea staării de nesiguranță.

Acum este posibil să beneficiați de un sampon natural chiar în casa dvs, cu un cost redus și cu efecte maxime, vizibile de la prima folosire, potrivit planetapamant.com

Frunzele de guava sunt bogate în vitamina B, o vitamină atât de esențială pentru creșterea sănătoasă a podoabei capilare.

Se pune un litru de apă a fiert împreună cu un pumn de frunze de guava și se lasă 20 de minute, după care se lasă la răcit. Se masează apoi scalpul cu acestă soluție și se lasă câteva ore după care se clătește cu apă din abundență.

În urma acestui tratament vei observa cum părul tău își va recăpăta personalitatea, dacă îl vei face în fiecare săptămână.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`