George R.R. Martin, despre victoria lui Trump: Winter is coming. I told you so!

George R.R. Martin, despre victoria lui Trump: Winter is coming. I told you so!

”Winter is coming. I told you so!” (”Iarna se apropie. V-am spus eu!”) – așa a comentat scriitorul George R.R. Martin alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite.

Autorul seriei "Cântec de gheaţă şi foc", din care se inspiră serialul "Urzeala Tronurilor", nu a fost chiar impresionat de alegerea votanților americani, ba chiar s-a arătat dezamăgit într-un articol pe blogul său.

Deloc întâmplător, acesta a atașat postării și steagul Statelor Unite, dar pus cu susul în jos.

"America şi-a spus cuvântul. Chiar credeam că suntem mai buni decât atât. Aparent nu suntem. Trump era cel mai puţin calificat candidat care a fost vreodată nominalizat de un partid important pentru funcţia de preşedinte. Începând cu luna ianuarie, el va deveni cel mai rău preşedinte din istoria Americii şi un jucător periculos de instabil în scena mondială", a scris Martin pe blog.

Acesta a mai scris că problemele se vor acutiza în următorii patru ani pentru că democrații nu mai au nicio putere să-i oprească pe Trump: ”Democraţii decimaţi, acum o minoritate în Camera Deputaţilor şi în Senat, nu mai au puterea să îl oprească. În următorii 4 ani, problemele noastre se vor înrăutăţi".

În finalul postării, George R.R. Martin a scris un citat arhicunoscut din seria "Cântec de gheaţă şi foc", ce prevestește venirea răului: ”Winter is coming. I told you so!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`