Traian Băsescu, atac dur la adresa Olandei: Nu România, din neputință, a legalizat prostituția şi consumul de droguri

Traian Băsescu, atac dur la adresa Olandei: Nu România, din neputință, a legalizat prostituția şi consumul de droguri
Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la finalul summit-ului UE, vizavi de aderarea României la spațiul Schengen, că România a respectat legea, lucru admis și de președintele Comisiei Europene, însă...

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la finalul summit-ului UE, vizavi de aderarea României la spațiul Schengen, că România a respectat legea, lucru admis și de președintele Comisiei Europene, însă aderarea este blocată de un abuz de putere al Olandei.

Schengen, chiar dacă Olanda își menține poziția toate intervențiile au fost împotriva Olandei. Inclusiv președintele Comisiei Europene a subliniat că România și Bulgaria au respectat legea, iar cel care nu respectă tratatul este Olanda„, a declarat președintele.

Vezi AICI discursul integral al președintelui Traian Băsescu.

Acesta a explicat că România nu este neputincioasă, continuând lupta cu prostituția și consumul de droguri, lucruri legalizate de Guvernul de la Haga.

Nu are drept de veto. Este un abuz al Olandei. România are Albița, un punct de frontieră, Olanda are Rotterdam. Nu Albița este poarta de intrare a țigărilor, a alcoolului, a drogurilor de contrabandă. Nu România, din neputință, a legalizat prostituția, România continuă să lupte cu prostituția. Nu România, din neputință, a legalizat consumul de droguri. Deci, punct„, a concluzionat șeful statului.

Vezi AICI mai multe declarații ale lui Traian Băsescu, la finalul summit-ului UE.

AICI poți vedea ce a spus Traian Băsescu despre capitalizarea FMI.

Băsescu, despre aderarea la Schengen: Olanda comite un abuz

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_13450').select();" id="embed_text_13450" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`