Andrei Găluț este hotărât să reîntregească trupa "Goodbye to Gravity"

Andrei Găluț este hotărât să reîntregească trupa "Goodbye to Gravity"
foto: mediafax.ro

Andrei Găluț, solistul și singurul supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity", se află și în acest moment, la un an după tragedia din clubul Colectiv, prin spitale și luptă pentru viața și sănătatea lui.

După incident,a fost dus la un spital din Olanda, unde a fost supus mai multor intervenții chirugicale. Apoi, a ajuns la un alt spital din Germania pentru o altă serie de îngrijiri medicale.

Când s-a trezit din comă, au urmat cele mai negre zile pentru Andrei Găluț, acesta aflând că iubita lui, Mădălina Strugaru, cea cu care își dorea să se căsătorească și să întemeieze o familie, nu mai era în viață. Mai mult, o mare parte din prietenii lui, inclusiv colegii din trupă, plecaseră pentru totdeauna.

Chiar dacă incidentul i-a năruit toate visurile și i-a lăsat un gol imens în suflet, Andrei Găluț este foarte determinat să-și revină cât mai repede și să se întoarcă acasă.

„Andrei este în continuare în străinătate și se mută dintr-o țară în alta, în funcție de locul în care se află clinicile la care trebuie să fie tratat. Evoluția sa este bună și stă mai bine și cu moralul, merge la psiholog și a devenit tot mai încrezător că va putea reveni acasă curând, poate de sărbătorile de iarnă”, a spus un apropiat al acestuia.

Ba mai mult, tânărul de 32 de aniîși dorește să reîntregească trupa "Goodbye to Gravity", prin ale cărei piese îi va ține întotdeauna vii în inimile oamenilor și pe ceilalți membrii ai formației.

„Andrei îşi doreşte să cânte din nou, dacă se poate să refacă formația, deşi va fi greu să îi înlocuiască pe colegii decedaţi în incendiul din 30 octombrie 2015. Nu poate să uite prin ce a trecut şi speră ca într-un an jumătate să revină pe scenă", au povestit surse apropiate ale tânărului, potrivit Click!.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)