Iliescu: Mircea Geoană – un individ din cauza căruia PSD a pierdut confruntarea electorală. Comasarea alegerilor – o șmecherie

Iliescu: Mircea Geoană - un individ din cauza căruia PSD a pierdut confruntarea electorală. Comasarea alegerilor - o șmecherie
Foto: ziuaconstanta.ro

Ion Iliescu și-a lansat joi seară cartea „Fragmente de viaţă şi de istorie trăită” la Clubul politic săptămânal organizat de PSD sector 1, prilej cu care a vorbit și despre scandalul legat de Mircea Geoană, despre faptul că PSD a pierdut în mai multe rânduri ocazia de a obține puterea și despre comasarea alegerilor, relatează Evenimentul Zilei.

În opinia președintelui de onoare al PSD, Mircea Geoană se face responsabil pentru eșecurile partidului din ultimii ani.

Astfel Mircea Geoană a comis „o netrebnicie în 1996”, când PSD a pierdut alegerile, respectiv când i-a mulţumit noului preşedinte ales atunci, Emil Constantinescu, că „a scăpat ţara de un cancer – de Iliescu şi de fostul FSN”. Am cam pierdut pe mâna noastră două momente de confruntare electorală şi în 2004 şi în 2008 şi 2009 mai ales tot prin aceeaşi contribuţie a aceluiaşi individ”, a întărit Ion Iliescu, amintind de faptul că Geoană a declarat în 2004 că că partidul nu are nevoie de voturile PRM-ului.

Cât despre comasarea alegerilor locale și parlamentare de anul viitor, Ion Iliescu o consideră ”o șmecherie”.

”Pentru alegerile locale oricum oamenii trebuie să manipuleze patru buletine, dar acolo, de bine, de rău, ei mai înţeleg chestia cu primarul şi consilierii locali şi pe urmă preşedintele Consiliului Judeţean. Să mai ia şi buletinele privind Parlamentul, senatori şi deputaţi, deci la şase buletine se zăpăcesc săracii ca să le descifreze, să descopere ce şi unde să pună ştampila”, a explicat Iliescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`