Dacian Cioloș, despre "Cucuveaua Mov" și prietenia dintre Kovesi și Ghiță: Le văd cu tristețe. E o campanie disperată

Dacian Cioloș, despre "Cucuveaua Mov" și prietenia dintre Kovesi și Ghiță: Le văd cu tristețe. E o campanie disperată

Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi, că vede “cu tristețe” acuzațiile care i se aduc Laureai Codruța Kovesi în scandalul "Cucuveaua Mov". De asemenea, acesta a menționat că acuzațiile de plagiat la adresa șefei DNa sunt o campanie "mediatică disperată".

Le vad cu tristețe, pentru că doamna Kovesi este o persoana angajată în a face ca o instituție, parte a sistemului judiciar, să funcționeze. O instituție care a obținut și obține rezultate. O persoană pe care o văd verticală și fermă în aplicarea unor principii și a unor valori. Ar fi păcat ca funcționarea unei astfel de instituții să fie afectată de atacuri la persoană, pe care unii, probabil în disperare de cauză, le pun în scenă.

Dumneavoastră vedeți altceva? Eu văd ceea ce mi se prezintă. Nu cunosc detaliile, nu am timp să mă uit la televizor, dar vad o campanie disperată ”, a spus tehnocratul într-un interviu pentru Hotnews.

Cioloș a mai făcut precizări și despre căsătoriile între homosexuali. El a subliniat faptul că, la fel ca și președintele,pledează pentru toleranță, "cu respectarea ideii de familie tradiţională – comuniunea dintre un bărbat şi o femeie”. (Detalii AICI)

Totodată, el a vorbit și despre o continuare a sa în fruntea guvernului României după alegerile din 11 decembrie: "Nu mă feresc să mă implic într-un nou mandat de premier, dar nu cu PSD" (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`